Zoeken naar netvlies

 
 
netvlies
 
Wat zegt het netvlies over de nieren? Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Vraag van de Week. Werken bij het NTvG. Wat zegt het netvlies over de nieren? Lucas Maillette de Buy Wenniger. Terug naar boven. Singaporese onderzoekers trainden een algoritme in het herkennen van patiënten met chronische nierziekten op basis van netvliesfotos.
Netvliesloslating: ernstige aandoening kan tot blindheid leiden Focus Eye Clinic.
Het netvlies zal terug aangelegd worden via zware vloeistoffen en het scheurtje zal gesloten worden met laser. Om het netvlies op zn plaats te houden tot de genezing gebeurd is zal er een gasbel of siliconenolie in het oog aangebracht worden.
netvlies Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: netvlies DE netvlies EN netvlies FR. Vertalingen netvlies NLES. n tfl i s. deel achter in je oog retina la.
netvlies Vertaling naar Duits voorbeelden Nederlands Reverso Context.
We kunnen alle delen van het netvlies zien. Wir können alle Teile der Retina erkennen. Een beeld komt binnen, gaat door de set vergelijkingen, en dan komen stromen van elektrische pulsen eruit net zoals een normaal netvlies die zou leveren.
Onderzoeken netvlies.
Hoe gaat het onderzoek? Bij dit onderzoek gebruikt de arts een oogspiegel. De oogspiegel stuurt een bundel met licht door de pupil. Het netvlies licht op. Met een loep kan de arts het netvlies met bloedvaten en de oogzenuw bekijken.
Ogen Menselijk lichaam Gezondheidsplein.nl.
In je netvlies bevinden zich twee verschillende fotoreceptoren: kegeltjes en staafjes. De kegeltjes stellen je in staat om kleuren te zien en de staafjes om zwart-wit en grijstonen waar te nemen. In je netvlies bevinden zich nog twee belangrijke structuren.
Netvliesloslating.
In de loop der jaren kan het glasvocht krimpen en kunnen de aanhechtingen in het netvlies gaatjes veroorzaken. Wanneer er een gaatje is ontstaan kan er vloeistof tussen het netvlies en de diepere lagen van het oog komen. Dit is een netvliesloslating.
Slijtage van het netvlies / Maculadegeneratie Maashorst Oogkliniek.
Vaak wordt maculadegeneratie slijtage van het netvlies genoemd. Zoals in een fototoestel de film de lichtgevoelige laag is, zo is het netvlies de lichtgevoelige laag van het oog. Het centrale deel van netvlies de macula zorgt voor het waarnemen van kleine details.

Contacteer ons