Resultaten voor netvlies

 
 
netvlies
 
Laserbehandeling van het netvlies UMC Utrecht.
Scheurtjes in het netvlies. Gaatjes of scheurtjes in het netvlies kunnen leiden tot een netvliesloslating ablatio retinae. Om dit te voorkomen repareren we deze gaatjes of scheurtjes door ze op de onderlaag vast te zetten met een laserbehandeling. Zuurstoftekort van het netvlies.
Netvlies Internetbureau uit Breda met 48 online experts.
De kennismaking met Netvlies was positief en wekte direct vertrouwen. De werkwijze, visie en uitstraling van Netvlies spreken ons erg aan. Doordat ik zelf aanwezig was tijdens het project en actief kon meedenken en bijsturen, is er in zes weken tijd een degelijke fundering ontwikkeld voor onze digitale strategie.
Netvlies Wikikids.
Ga naar: navigatie, zoeken. Het netvlies is een deel van het oog. Dit wordt ook wel retina genoemd. Het netvlies is een soort scherm achter in het oog. Het netvlies zorgt ervoor dat wat je ziet het plaatje doorgestuurd wordt naar de hersenen.
Netvlies Wikipedia.
De ernst van de situatie en de toestand van het oog netvlies en glasvocht bepalen of laseren gewenst is. Bij deze ingreep kan met behulp van een medische laser het volledig loskomen van het netvlies voorkomen worden door het bijna pijnloos aanbrengen van brandpunten op het netvlies, dat vervolgens door littekenvorming wordt vastgezet cicatrisatie.
Netvliesloslating UMC Utrecht.
In de andere gevallen laat het netvlies toch weer los en zijn vaak meerdere operaties nodig om het netvlies op zijn plaats te houden. Ook een succesvolle operatie zal vaak niet leiden tot volledig herstel van de gezichtsscherpte, zeker als de gele vlek door de loslating is beschadigd.
Netvlies retina Oogfonds.nl.
Functie van het netvlies. Zoals al gezegd, is de functie van het netvlies licht omzetten in elektrische signalen. Als er licht op het netvlies valt, wekken de staafjes en kegeltjes elektrische signalen op die de zenuwcellen prikkelen waarmee ze verbonden zijn.
Puzzelwoordenboek netvlies.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Water, Pisbakkenstaal of Hoofdstad. Ook in de database. Netvlies op het oog 1. Netvlies van het oog 1. in elk geval 11.
Netvliesloslating ablatio retinae, losgelaten netvlies, operaties / behandelingen.
Het doel is te voorkómen dat het netvlies van de onderliggende lagen wordt losgetrokken. Bij de laserbehandeling wordt het netvlies rondom de scheur vastgezet soort laspuntjes zodat er geen vocht door de netvliesscheur onder het netvlies kan komen en het netvlies dus niet los kan laten zie folder ooglaser netvlies.

Contacteer ons