Meer resultaten voor netvlies

 
 
netvlies
 
Anatomie van het oog BrainMatters.
Het licht dat ons oog binnen valt wordt niet of nauwelijks teruggekaatst, daarom lijkt de pupil zwart. Het netvlies nr. 18, ook wel retina genoemd, is het gedeelte aan de achterkant van ons oog, waarop de lichtstralen vallen die ons oog binnenkomen.
Netvliesloslating Universiteitskliniek voor Oogheelkunde.
Scheurtje in het netvlies Kleine bliksemschichten lichtflitsen die in een ooghoek opduiken of zwarte vlekjes die acuut zijn ontstaan mouches volantes en door het beeld dansen, kunnen wijzen op een glasvochtmembraan loslating. Hierbij kan een scheurtje gaatje of defect in het netvlies zijn getrokken.
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Aanvraag zoeken.
andere, benaming, netvlies. Bedankt lieve mensen Anoniem. Reageren is niet meer mogelijk. Andere benaming voor het netvlies 6. Plaats van de puzzel.: 25 maart 2017 1418.: andere, benaming, netvlies. Reageren is niet meer mogelijk. Wat priesters voortdurend op het netvlies bleken te hebben 10.
Netvlies Internetbureau uit Breda met 50 Experts Samen sta je Sterker.
Internetbureau uit Breda met 50 online experts. Webinars en kennissessies. 50 communicatieve vakidioten met 22 jaar ervaring in complexe online projecten. Maakt jouw organisatie al gebruik van de laatste technieken? Wij helpen organisaties om steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe technologie. Wil je weten hoe? Bekijk onze beste cases whitepaper. Download onze beste cases. Klanten waar we trots op zijn! Hoe werkt dat precies? Wij hebben geen managers. Klant bij Netvlies?
Netvlies Wikipedia.
netvlies retina, regenboogvlies iris, hoornvlies cornea, gele vlek macula lutea, oogzenuw, lens, pupil. Het netvlies 2 of de retina 3 is het sterk doorbloede lichtgevoelige scherm achter in het oog. Het netvlies ligt binnen en achter in het oog en bestaat uit circa 126 miljoen zintuigcellen.
Wat kun je zelf doen bij netvliesloslating VolZicht.
Vitamine A en het netvlies. In en achter het netvlies bevindt zich een zeer hoge concentratie vitamine A. Deze vitamine zorgt ervoor dat het lichtgevoelige netvlies gezond blijft en goed zijn werk kan doen. Door ons voedingspatroon hebben de meeste mensen een tekort aan deze vitamine.
Netvlies, centraal en perifeer zicht Natuurlijk Zien.
Het netvlies of retina is een uiterst dun vlies, samengesteld uit 8 laagjes cellen. In dit vlies bevinden zich de lichtgevoelige uiteinden van zenuwcellen die er voor zorgen dat de stralen die het oog binnenvallen doorgestuurd worden naar de hersenen.
Laserbehandeling.
Defecten op het netvlies kennen diverse verschijningsvormen.: Gaatjes of scheurtjes in het netvlies. Gaatjes of scheurtjes in het netvlies kunnen leiden tot een netvliesloslating ablatio retinae Dit kan worden voorkomen door de gaatjes of scheurtjes op hun onderlaag vast te lassen met een laser.

Contacteer ons