Meer resultaten voor netvlies

 
 
netvlies
 
Netvlies Wikipedia.
De ernst van de situatie en de toestand van het oog netvlies en glasvocht bepalen of laseren gewenst is. Bij deze ingreep kan met behulp van een medische laser het volledig loskomen van het netvlies voorkomen worden door het bijna pijnloos aanbrengen van brandpunten op het netvlies, dat vervolgens door littekenvorming wordt vastgezet cicatrisatie.
Laserbehandeling van het netvlies UMC Utrecht.
Een bloedvatafsluiting of trombose van het netvlies wordt soms ook behandeld met een laserbehandeling, om de gevolgen van de aandoening te beperken of te verhelpen. Toon meer informatie over Laserbehandeling van het netvlies. Verberg extra informatie Laserbehandeling van het netvlies.
Netvlies Het oog Menselijk Lichaam.
De ader en slagader van het netvlies lopen met de gezichtszenuw mee, verlaten het oog, respectievelijk treden het oog binnen, in het centrum van de blinde vlek en vertakken zich in een vast patroon dat bij het oogspiegelen zichtbaar is.
Netvlies Internetbureau uit Breda met 44 online experts.
Scrummen met Netvlies pakte geweldig uit. We konden tijdens de ontwikkeling meebeslissen over de detailinvulling van onze nieuwe site, wat een enorme tijdswinst opleverde. Marcia Moestoredjo Marketing Manager Motion10. De kennismaking met Netvlies was positief en wekte direct vertrouwen. De werkwijze, visie en uitstraling van Netvlies spreken ons erg aan.
Netvlies VUmc.
Folders en informatie. Het netvlies of de retina is de lichtgevoelige binnenkant van het oog waarop het beeld wordt geprojecteerd. Aandoeningen van het netvlies kunnen onder meer worden veroorzaakt door diabetes, doorbloedingsstoornissen, ontsteking en erfelijke afwijkingen. NOG folder over maculadegeneratie.
Netvlies.
Die plaats op het netvlies waar jij je beeld focust, is de gele vlek. In de gele vlek zit een hele grote concentratie kegeltjes. Al deze kegeltjes hebben een eigen sensorische zenuw die vanuit het netvlies loopt richting het gezichtscentrum in de hersenen.
Netvlies retina Oogfonds.nl.
Functie van het netvlies. Zoals al gezegd, is de functie van het netvlies licht omzetten in elektrische signalen. Als er licht op het netvlies valt, wekken de staafjes en kegeltjes elektrische signalen op die de zenuwcellen prikkelen waarmee ze verbonden zijn.
10voorbiologie biologieonderwijs voor de toekomst.
Alleen als er veel traanvocht wordt gevormd, bijvoorbeeld door irritatie van het oog of door emotie, loopt het traanvocht over het onderste ooglid heen en biggelen de tranen over je wangen. De oogbol bestaat uit drie lagen: de harde oogrok, het, this, event, 200px' onMouseout'delayhidetip'vaatvlies' en het netvlies.

Contacteer ons