Zoeken naar netvlies

 
 
netvlies
 
Netvliesloslating wat is het en is het gevaarlijk?
Naast leeftijd zijn er nog andere factoren die de kans op een netvliesloslating vergroten.: Als je erg bijziend bent. Als iemand in je familie ook een netvliesloslating heeft gehad. Na een staar operatie. Als je aan het andere oog een netvliesloslating hebt gehad.
online marketing bureau
netvlies Engelse vertaling Linguee woordenboek.
door slechts één waarnemer gezien worden, want om het foton te kunnen opmerken moet er een verandering in het oog van de waarnemer optreden en dat kan alleen als het foton geabsorbeerd wordt door een lichtgevoelige cel in h e t netvlies i n h et oog.
netvlies afwijkingen Oogheelkunde.
Als het glasachtig lichaam van vorm verandert, kan het een stuk van het netvlies meetrekken, waardoor het netvlies scheurt. Als het netvlies scheurt, kan het glasvocht tussen het netvlies en de achterwand van het oog komen waardoor het netvlies wordt losgetrokken.
netvlies Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: netvlies DE netvlies ES netvlies FR. Vertalingen netvlies NLEN. deel achter in je oog retina. iets scherp op je netvlies hebben. je iets goed herinneren impressed in memory. Het winnende doelpunt staat nog scherp op mijn netvlies.
Netvlies Dutch Digital Agencies.
Oplossingen die het verschil maken in het behalen van jouw doelen. Al meer dan 20 jaar werken wij voor de mooiste merken zoals: ASN Bank, Brabant Water, Grando Keukens Bad, NautaDutilh, Terberg, WOLF en nog veel meer. Stage afstuderen bij Netvlies. Conversie / CRO Specialist. 4811 VB Breda.
Netvlies Wikipedia.
netvlies retina, regenboogvlies iris, hoornvlies cornea, gele vlek macula lutea, oogzenuw, lens, pupil. Het netvlies 2 of de retina 3 is het sterk doorbloede lichtgevoelige scherm achter in het oog. Het netvlies ligt binnen en achter in het oog en bestaat uit circa 126 miljoen zintuigcellen.
Maculagat.
Soms kan er tijdens de operatie een scheurtje in het netvlies ontstaan of kan het netvlies gaan loslaten. Dan is het nodig om het netvlies extra vast te zetten met laser of cryo. Ook kan er in plaats van een gasbel een oliebel in het oog worden achtergelaten.
Anatomie van het oog: Het netvlies De Belgische Optiekgids.
Op het netvlies zijn er drie verschillende soorten kegeltjes voor de kleuren blauw, groen en rood te onderscheiden Het belangrijkste onderdeel van het netvlies is de gele vlek macula lutea verder in het netvlies is de papil blinde vlek die daar 15 graden neuswaards van ligt.

Contacteer ons