Meer resultaten voor netvlies

 
 
netvlies
 
netvlies Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: netvlies DE netvlies EN netvlies FR. Definities op Encyclo.nl: netvlies 12x. Vertalingen netvlies NLES. n tfl i s.
netvlies Vertaling naar Duits voorbeelden Nederlands Reverso Context.
We kunnen alle delen van het netvlies zien. Wir k├Ânnen alle Teile der Retina erkennen. Een beeld komt binnen, gaat door de set vergelijkingen, en dan komen stromen van elektrische pulsen eruit net zoals een normaal netvlies die zou leveren.
Onderzoeken netvlies.
Op de fotos worden eventuele afwijkingen in de bloedvaten van het netvlies zichtbaar. Bij een verdenking op een uveatumor kijkt de arts vooral naar de kenmerken van de tumor in het oog: zijn er eigen vaten en is er lekkage over de tumor?
Onderzoek van het netvlies Flurorescentie-angiografie FAG Bravis ziekenhuis.
Schade aan de onderlaag van het netvlies, het retinale pigment epitheel, of de vorming van afwijkende nieuwe bloedvaten onder het netvlies kunnen op deze manier ook worden opgespoord. Indocyanine groen wordt vooral gebruikt om afwijkingen in het vaatvlies van het oog chorioidea zichtbaar te maken ICG.
Netvlies vacatures in Kwartier november 2020 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Netvlies Vacatures in Breda. Lees meer over werken bij Netvlies. Conversie / CRO Specialist. Als Conversie / CRO Specialist werk je binnen ons online marketingteam aan de online groei van onze klanten. Je neemt collegas en klanten mee in de wereld van.
Slijtage van het netvlies / Maculadegeneratie Maashorst Oogkliniek.
Vaak wordt maculadegeneratie slijtage van het netvlies genoemd. Zoals in een fototoestel de film de lichtgevoelige laag is, zo is het netvlies de lichtgevoelige laag van het oog. Het centrale deel van netvlies de macula zorgt voor het waarnemen van kleine details.
Netvlies Wikipedia.
netvlies retina, regenboogvlies iris, hoornvlies cornea, gele vlek macula lutea, oogzenuw, lens, pupil. Het netvlies 2 of de retina 3 is het sterk doorbloede lichtgevoelige scherm achter in het oog. Het netvlies ligt binnen en achter in het oog en bestaat uit circa 126 miljoen zintuigcellen.
Nieuwe polikliniek voor aandoeningen aan netvlies.
Het is de grootste oorzaak van slechtziendheid bij ouderen in de westerse wereld. Bij deze ziekte worden de cellen in het centrum van het netvlies aangetast. Dit gebied in het midden van het netvlies heet de macula of gele vlek.

Contacteer ons