Meer resultaten voor vacature webdesigner

 
 
vacature webdesigner
 
Vacature Webdesign/Webdeveloper Ontwerp reclamebureau Holland.
Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV! Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar Jochem Albrecht j.albrecht@reclamebureauholland.nl. Of bel ons voor meer informatie op 035 5311800. Ontwerp Reclamebureau Holland I Nieuwstraat 13, 1402 AR Bussum I 035 53 11 800 I KvK 31034631. MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO betekent voor ons bewust omgaan met mens, dier en planeet. Daar zijn we elke dag mee bezig. We gaan zelfs verder: we hebben de 3 Ps van MVO aangevuld met misschien wel de belangrijkste P. De P van Plezier. Die laatste P maakt dat mensen zich willen bekommeren om People en Planet. Zonder people en planet geen profit. Daarom steunen ook wij een aantal goede doelen en werken we bewust met duurzame, herbruikbare en energievriendelijke materialen. Zoals LED-verlichting bij lichtreclame en FSC-papier voor drukwerk.
AA Capacity vacature Creatieve webdesigner Front-end developer.
In deze combinatiefunctie van Grafisch ontwerper / Webdesigner / Front-End developer kun je uiteraard je creativiteit kwijt, maar je bent zeker ook bekend met de technische aspecten van webdesign. Je komt te werken in een klein en zelfstandig werkend team om gezamenlijk een ontwerp te realiseren dat perfect aansluit bij de wensen van de klant.
Vacature grafisch vormgever en webdesigner IDV creatieve communicatie.
Kennis van WordPress is een pre. Gewenste sollicitatiewijze: per e-mail. BELANGRIJK: bijvoegen van een verwijzing naar een online portfolio. Vacature beschikbaar: per direct. Aantal uren per week: max 24 uur. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Witte Vlinderweg 11.
Webdesigner gezocht voor team van specialisten goede vw! te Arnhem.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband volledig opgaan in jouw rol als Webdesigner.; Je hebt ruime ervaring met het Adobe pakket, Wordpress en andere relevante technieken.; Je begrijpt de ins outs van Javascript, HTML en CSS.; Je communicatieve skills zijn prima in orde.; Je hebt een pro-actieve houding en bent uiterst creatief als het aankomt op het aandragen van ideeën. Een goed salaris dat afhankelijk is van de ervaring en het portfolio dat je meebrengt 3.000 4.000.; Een Macbook Pro.; Een zeer goed bereikbaar kantoor op één van de beste locaties van Arnhem.; Een dynamische functie in een enthousiast team van jonge collega's.' Elke dag een verzorgde lunch.; Geweldige uitjes denk bijvoorbeeld aan een skitrip. Klinkt dit als dé perfecte volgende stap in jouw Design carrière? Neem dan contact op met.: Bob van der Zwan. Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: bob@careervalue.nl. Deel deze vacature.
Vacature webdesigner in Haarlem in een team van specialisten.
Of kies een van onze diensten. New Fountain zoekt webdesign stagiaire. Deze vacature is voor de periode van september 2020 t/m januari 2021 vervuld. Ben jij toe aan praktijkervaring en ben je op zoek naar een te gekke en leerzame stage op het gebied van webdesign? Dat komt goed uit. Onze webdesigners hebben het druk en kunnen wel wat hulp gebruiken! Solliciteer direct Lees meer over de functie. / Stage webdesigner / front-ender. Je vindt het een uitdaging om een goed werkende website op te leveren en houdt daarbij rekening met alle aspecten van die website.
The Solutions Factory Vacature Creatieve Webdesigner/Front-end Developer.
Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vacature Creatieve Webdesigner/Front-end Developer. Door: The Solutions Factory 11 juni 2020 1147.: Binnen ons toffe team zoeken wij een enthousiaste webdesigner met de nodige front-end development skills. Een creatieve allrounder die graag in een professioneel team werkt.
Webdesigner vacatures november 2020 Indeed.nl.
Zie veelgestelde vragen en antwoorden over TUI Nederland N.V. Webdesigner / Stagiair gezocht nieuw. Amsterdam Centrum Thuiswerken. 1.000 per maand. Deze werkgever werft via Indeed. Als webdesigner bij Beter website zorg je voor de visuele uitingen van websites, webshops en dashboards.
Vacature Enthousiaste Webdesigner Get Interactive Webdesign Utrecht Nieuwegein.
De Webdesigner is een echte alleskunner. Een ontwerper in hart en nieren. Je bent verantwoordelijk voor een best wel divers en veeleisend klantenpakket en zorgt er tegelijkertijd voor dat jouw dagelijkse werkzaamheden op rolletjes verloopt. Zo ontwerp je strakke designs voor maatwerk websites en applicaties voor onze opdrachtgevers. Zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem, evenals het communiceren met collegas en opdrachtgevers. Om dat te fixen werk je samen met een team van specialisten op het gebied van strategie, creatie en account. Je overziet daarin het grote geheel en brengt daar, waar mogelijk, verbeteringen in aan. Tips en tricks, je weet wel. En soms kijk je een gek filmpje tussendoor, dat mag namelijk best. Wat verwachten wij van jou? Je hebt HBO werk en denkniveau. Aantoonbare ervaring met Webdesign, Responsive Webdesign en/of User Experience Design UX. Jij hebt een eigen visie op het ontwikkelen van websites en webapplicaties en leert ons daar maar wat graag iets over bij. Je bent assertief, proactief en een goede sparringpartner voor collegas en klanten. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar ook bij het beoordelen van ontwikkelingen en implementaties.

Contacteer ons