Meer resultaten voor netvlies breda

 
 
netvlies breda
 
Home pagina Welkom in Breda.
Beleef Breda Laat je inspireren. Ontdek de verschillende kanten van de stad en zie wat Breda allemaal te bieden heeft. Bourgondisch genieten Ontdek meer Cultuur historie Ontdek meer Shoppen Ontdek meer Sport Ontdek meer Gezin Ontdek meer. Breda, een actieve en levendige stad.
Hulpmiddelen slechtzienden, low vision specialist, loep, Oogartsen.nl.
Bij oogziekten zoals macula-degeneratie, glaucoom en retinitis pigmentosa raken bepaalde delen van het netvlies of de oogzenuw beschadigd. Een bril kan dan een scherp beeld op het netvlies projecteren, maar het oog kan het beeld niet waarnemen. Bij andere oogaandoeningen wordt de ooglens cataract of het hoornvlies corneadystrofie troebel.
PREMED studie: over het voorkomen van netvlieszwelling na een staaroperatie Universiteitskliniek voor Oogheelkunde.
Het netvlies is het achterste deel van het oog. Door de zwelling kan het netvlies niet goed functioneren en kunnen er opnieuw problemen ontstaan bij het zien. Deze zwelling wordt maculaoedeem genoemd. Na een staaroperatie hebben 0-6% van de patiënten hier last van. Bij patiënten die bekend zijn met diabetes ligt dit percentage hoger: tot wel 56% gaat slechter zien door maculaoedeem na een staaroperatie. Doel van het onderzoek. Op dit moment worden veel verschillende behandelingen gebruikt om het ontstaan van maculaoedeem na een staaroperatie tegen te gaan. Helaas is nog niet duidelijk welke behandeling het beste werkt. Daarom willen we tijdens dit onderzoek de verschillende behandelingen vergelijken. Aan het onderzoek doen ongeveer 1135 patiënten mee. In Nederland doen de ziekenhuizen uit Maastricht, Heerlen, Amsterdam, Tilburg, Den Haag, Veldhoven, Hilversum en Breda mee aan het onderzoek, maar we werken ook samen met ziekenhuizen uit België, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Portugal en Spanje.
Fundusfotografie SHL-Groep.
Hierop kunnen wij zien of de bloedvaatjes van het netvlies zijn aangetast. Om goede fotos te kunnen maken druppelen wij zonodig eerst uw ogen om de pupillen te verwijden. Hierdoor ziet u tijdelijk minder goed. Met behulp van een camera maken wij vervolgens fotos van uw netvlies.
Netvlies Internetbureau uit Breda met 50 Experts Samen sta je Sterker.
Internetbureau uit Breda met 50 online experts. Webinars en kennissessies. 50 communicatieve vakidioten met 22 jaar ervaring in complexe online projecten. Maakt jouw organisatie al gebruik van de laatste technieken? Wij helpen organisaties om steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe technologie. Wil je weten hoe? Bekijk onze beste cases whitepaper. Download onze beste cases. Klanten waar we trots op zijn! Hoe werkt dat precies? Wij hebben geen managers. Klant bij Netvlies?
Internet specialist Netvlies op tapijt van Ben de Graaff, in nieuw sfeervol kantoor Breda Ben de Graaff, vloeren, gordijnen en trapbekleding specialist.
U bevindt zich hier: Home / Recente projecten / Internet specialist Netvlies op tapijt van Ben de Graaff, in nieuw sfeervol kantoor Breda. Internet specialist Netvlies op tapijt van Ben de Graaff, in nieuw sfeervol kantoor Breda. Het spectaculair groeiend internetbureau Netvlies aan de Prinsenkade 8 Breda, zit in een compleet gerenoveerd pand op een geweldige locatie in het oude centrum.
Netvlies Breda Adres Telefoon 4811VB Openingstijden.
Meer informatie over Netvlies. Schrijf de eerste beoordeling voor Netvlies! Deel je ervaringen! Social media profielen. Tweets by @netvlies. Vergelijkbare bedrijven in de buurt. Computer Packages Europe B.V. 4800 DL Breda. 076 531 3838. Hans Westerbeek Creatieve Mediaoplossingen. 4811 WK Breda.
Kijkje in het bedrijfsleven: Netvlies internetdiensten Online Marketing.
Kijkje in het bedrijfsleven: Netvlies internetdiensten. maart 25, 2013 door ilona15 in Bedrijfsbezoek Een reactie plaatsen. Vandaag heb k met mijn project genoten Teun en René een bezoek gebracht aan Netvlies te Breda. Netvlies is een fullservice internetbureau, gelegen in hartje Breda.

Contacteer ons