Meer resultaten voor netvlies

 
 
netvlies
 
Netvliesloslating wat is het en is het gevaarlijk?
Door het loslaten van het glasvocht kunnen scheurtjes in je netvlies zie figuur 3 en bloedinkjes in je oog ontstaan. Door zon scheurtje kan vocht onder het netvlies komen, waardoor het netvlies los komt te liggen. Dit noemen we een netvliesloslating zie figuur 4.
netvlies Engelse vertaling Linguee woordenboek.
door slechts één waarnemer gezien worden, want om het foton te kunnen opmerken moet er een verandering in het oog van de waarnemer optreden en dat kan alleen als het foton geabsorbeerd wordt door een lichtgevoelige cel in h e t netvlies i n h et oog.
netvlies afwijkingen Oogheelkunde.
Als het glasachtig lichaam van vorm verandert, kan het een stuk van het netvlies meetrekken, waardoor het netvlies scheurt. Als het netvlies scheurt, kan het glasvocht tussen het netvlies en de achterwand van het oog komen waardoor het netvlies wordt losgetrokken.
netvlies Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: netvlies DE netvlies ES netvlies FR. Vertalingen netvlies NLEN. deel achter in je oog retina. iets scherp op je netvlies hebben. je iets goed herinneren impressed in memory. Het winnende doelpunt staat nog scherp op mijn netvlies.
Netvlies Dutch Digital Agencies.
Oplossingen die het verschil maken in het behalen van jouw doelen. Al meer dan 20 jaar werken wij voor de mooiste merken zoals: ASN Bank, Brabant Water, Grando Keukens Bad, NautaDutilh, Terberg, WOLF en nog veel meer. Stage afstuderen bij Netvlies. Conversie / CRO Specialist. 4811 VB Breda.
Netvlies - Wikipedia.
Praktisch verklarend zakwoordenboek der geneeskunde 9de druk. Den Haag: Van Goor Zonen. Die anatomische Nomenclatur. Der von der Anatomischen Gesellschaft auf ihrer IX. Versammlung in Basel angenommenen Namen. Leipzig: Verlag Veit Comp. Calculating the speed of sight - Life - 28 July 2006 - New Scientist. a b Bouw anatomie, functie netvlies retina, glasvocht oogvocht, vaatvlies, oogwit, harde oogrok. Geraadpleegd op 14 april 2020. Bouw anatomie, functie netvlies retina, glasvocht oogvocht, vaatvlies, oogwit, harde oogrok. Geraadpleegd op 13 april 2020. Overgenomen van" https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Netvlies&oldid=56783191.: Anatomie van het oog. Wikipedia Geen: afbeelding lokaal en wel op Wikidata. Varianten uitgevouwen samenvouwen. Meer uitgevouwen samenvouwen. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere projecten. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 jul 2020 om 21:49. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk.
Netvliesloslating Oogvereniging Info over netvliesloslating.
Een loslatend netvlies kan ook optreden bij een netvlies met zwakke plekken of ten gevolge van een trauma. Wanneer het loslaten van het netvlies niet wordt behandeld, kan dit leiden tot blindheid of slechtziendheid. Aan de buitenkant van het oog is niet te zien of er sprake is van een loslatend netvlies.
Anatomie van het oog: Het netvlies De Belgische Optiekgids.
Op het netvlies zijn er drie verschillende soorten kegeltjes voor de kleuren blauw, groen en rood te onderscheiden Het belangrijkste onderdeel van het netvlies is de gele vlek macula lutea verder in het netvlies is de papil blinde vlek die daar 15 graden neuswaards van ligt.

Contacteer ons